Aangenaam,

Ik ben Jeanneth Gerholt, gediplomeerd medisch pedicure.

Het is niet vreemd dat Uw voeten, mijn zorg! de slogan van medisch pedicurepraktijk Voetzorg Flevoland is.

Onze voeten zijn nog steeds het ondergeschoven kindje van ons lichaam. Ze worden vaak vergeten en weggestopt in sokken en schoenen. Ze zijn juist een heel belangrijk onderdeel van ons lichaam en welbevinden. Ze dragen dagelijks het hele gewicht van ons lichaam en worden daardoor zwaarbelast, waardoor lichamelijke klachten kunnen ontstaan. De verzorging van onze voeten kan lastig zijn en vereist soms speciale aandacht. Om pijnlijke voeten te voorkomen en verhelpen kunt u de zorg voor uw voeten overdragen aan een vakbekwame (medisch) pedicure, die aangesloten is bij de brancheorganisatie ProVoet.

Voetzorg Flevoland biedt deze zorg voor uw voeten!

Na een brede medische opleiding ben ik tot 2019 ruim 23 jaar werkzaam geweest in de eerstelijnszorg, met name in de huisartsenzorg. Door mijn medische achtergrond kan ik, naast een goede voetenbehandeling geven, ook adviseren en zonodig overleggen met of doorverwijzen naar andere zorgverleners.

Sinds 2022 ben ik afgestudeerd als Medisch pedicure, zodat u ook bij mij terecht kunt voor de behandeling van risicovoeten, die onder andere kunnen ontstaan bij diabetes, reuma, spasticiteit, oncologie en verwaarlozing. Veel van deze behandelingen zullen door uw zorgverzekeraar (deels) vergoed worden.

Naast de eerstelijnszorg en de ‘gewone’ voetverzorging heb ik veel affiniteit met kinderen met een lichamelijke beperking. Voetverzorging is bij hen vaak een verhaal apart. Gespecialiseerde voetzorg is voor hen niet makkelijk te vinden. Gelukkig kan ik deze voetzorg wél bieden. Door mijn contacten binnen academische ziekenhuizen en revalidatiecentra heb ik veel kennis van wat er nodig is voor deze speciale groep kinderen.

Iedere cliënt ontvangt bij Voetzorg Flevoland een passende voetbehandeling door professionele en persoonlijke zorg. Ik werk in een aparte, modern ingerichte, en (rolstoel)toegankelijke praktijkruimte. De praktijk beschikt over de juiste professionele instrumenten en materialen en ik maak gebruik van mijn uitgebreide medische kennis. Op deze manier gaat u als cliënt tevreden de deur uit.

© 2023 Voetzorg Flevoland (KvK 74976524)